Csaba, Andrea en Boglarka vormen een virtuoze muzikale familie, een trio dat uniek is samengesteld en uitzonderlijk op elkaar is ingespeeld. Hoewel Boglarka begonnen is aan een veelbelovende carrière, is het nu nog mogelijk haar samen en onder begeleiding van haar beide ouders te horen optreden.

 

BOGLARKA


Dochter Boglarka gaf op zeer jonge leeftijd blijk van uitzonderlijk muzikaal talent en ontwikkelde zich inmiddels tot één van Europa’s meest veelbelovende violisten.


Op haar achtste schreef ze haar eerste concours op haar naam, waarna ze verscheidene prijzen in de wacht sleepte, waaronder de Iordens viooldagen (2010), de finaleplaats op het Prinses Christina Concours 2011 (2e) en winnend finalist was op het Pr. Christina Conours West 2. In 2011 schreef ze het Internationaal Concours Perpetuum Mobile op haar naam en soleerde Boglarka onder meer met het Ensemble Instrumental de Nice en werd uitverkozen om als soliste te spelen met het symfonieorkest tijdens het eindconcert van het internationale festival voor jong muzikaal talent in Praag. Geboren uit muzikale ouders is muziek haar universum.


LINKS NAAR BOGLARKA’S SPEL


Boglarka tijdens een Masterclass van Liza Ferschtman

Boglarka tijdens de finale van het prinses Christina Concours 2011

Piano trio met Boglarka